Dripper Hario V60 02 – keramický bílý

Kód: 81
Tip
Výrobce: Hario
519 Kč
Skladem (5 ks)

Legendární a pravděpodobně i nejrozšířenější dripper na přípravu filtrované kávy. Jeho použití je úžasně jednoduché. Připravíte díky němu skvělou kávu.

Těší se velké oblibě po celém světě. Používají jej profesionální baristi v kavárnách a s oblibou je používán k přípravě kávy také v domácnostech. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dripper Hario V60 02 – keramický bílý

 

Určitě jste už o něm slyšeli. Dripper Hario V60-02 je v podstatě král mezi drippery.

Používají jej profesionální baristi i lidé v domácnostech. Je ideální pro rychlou přípravu výtečné kávy.

Zamilujte si ho i vy!

 

Vlastnosti

  • Díky keramickému materiálu skvěle vede teplo.
  • Příprava kávy je jednoduchá a rychlá.
  • Káva si zachovává svou jedinečnou chuť.
  • Plastová odměrka součástí balení.
  • Lze mýt v myčce nádobí.

 

 

O společnosti Hario

Hario je japonská firma založená v roce 1921. Po druhé světové válce začala vyrábět příslušenství na přípravu kávy a čaje a od té doby si v této oblasti vybudovala velkou reputaci. V posledních několika letech se firma Hario stala lídrem v oblasti příslušenství na výrobu kávy.

Jméno Hario je odvozené od sousloví “Král skla”. Hario má vysoká měřítka nejen v kvalitě produktů, ale také v ekologii. Při výrobě skla používá 100% přírodní materiály a jeho továrna je od roku 1972 zcela bez komínů.

Příprava

 příprava Dripper Hario V60 01 – keramický bílý

  1. Kávu si nameleme na požadovanou hrubost – asi jako krystaly mořské soli.
  2. Ohneme filtr v místě spoje a vložíme jej do dripperu, který postavíme na konvičku, do které budeme kávu připravovat.
  3. Ohřejeme si vodu na teplotu cca 94°C, zalejeme s ní filtr. Přebytečnou vodu vylejeme.
  4. Do filtru vsypeme namletou kávu, zalijeme vodou a necháme 30 vteřin kvést.
  5. Postupně vlíváme krouživými pohyby zbytek vody, mícháme bambusovým míchátkem.
  6. Celá příprava by měla trvat maximálně 4 minuty.

Doplňkové parametry

Kategorie: Drippery
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: